Поврзете се со нас

Вести и настани

Саем на книгата

Вести и настани

Европски квиз на парите

Young GREENtrepreneurs

Young GREENtrepreneurs

Вести и настани

Литературно читање

Вести и настани

Tурнир во шах

Вести и настани

Еднодневна екскурзија

Вести и настани

Видео презентација

Вести и настани

Саем на книгата

Вести и настани

Европски квиз на парите

Young GREENtrepreneurs

Young GREENtrepreneurs

Вести и настани

Литературно читање

Вести и настани

Tурнир во шах

Вести и настани

Еднодневна екскурзија

Вести и настани

Видео презентација

Young GREENtrepreneurs

Месечен состанок

Вести и настани

Уписи 2022/23

Еразмус +

ЈАВЕН ПОВИК

НовостиПовеќе Новости

Саем на книгата

Убаво поминат ден посветен на книгата Учениците од СОЕПТУ “Кузман Јосифоски-Питу” уживаа низ штандовите...

Посета на Стопанска банка АД Битола

На 19.04.2024 г. учениците од III-4, III-5 и IV-1 клас , беа во посета...

Регионален натпревар од областа ЦИРКУЛАРНА ЕКОНОМИЈА

Денес 19.04.2024 на Економскиот факултет во Прилеп, нашите ученици од СОЕПТУ “Кузман Јосифоски-Питу” Прилеп...

Регионален натпревар по англиски јазик ELTAM MK

Горди на нашиот Ангелос Григоријадис од 2-3 клас кој под менторство на нашата професорка...

Галерија

Еразмус +Повеќе Еразмус +

Проект “Young GREENtrepreneurs“ – финален мултиплаер настан

Според планираните активности од проектот “Young GREENtrepreneurs“, финансиран од ЕУ, во склоп на програмата...

Young GREENtrepreneurs

Hello eco-pioneers and friends of Young GREENtrepreneurs! Today, we invite you to join our...

Ретроспектива на нашата работа

Кратко видео како се одвиваше нашиот проект.

Според планираните активности од проектот “Young GREENtrepreneurs, финансиран од ЕУ, во склоп на програмата...

Повеќе статии

Повеќе објави

YOUNG GREENTREPRENEURS


YOUNG GREENTREPRENEURS

Вести и настани

Саем на книгата

Вести и настани

Европски квиз на парите

Young GREENtrepreneurs

Young GREENtrepreneurs

Вести и настани

Литературно читање

Вести и настани

Tурнир во шах

Вести и настани

Еднодневна екскурзија

Вести и настани

Видео презентација

Вести и настани

Саем на книгата

Young GREENtrepreneurs

Young GREENtrepreneurs

Вести и настани

Европски квиз на парите

Вести и настани

Литературно читање

Вести и настани

Tурнир во шах

Вести и настани

Еднодневна екскурзија

Вести и настани

Видео презентација

Young GREENtrepreneurs

#Facebook